Welkoop Raalte

Welkoop RaalteWelkoop en BoerenBond, twee namen voor één winkelformule. BoerenBond opererend onder de rivieren en Welkoop boven de rivieren. De BoerenBond- en Welkoopwinkels zijn gespecialiseerd in alles wat met het buitenleven te maken heeft.

Het buitenleven zit ons in het bloed. We zijn er als het ware mee opgegroeid. En deze kennis willen we graag met u delen. Met meer dan 100 jaar ervaring, weten wij als geen ander hoe u het buitenleven in optima forma kunt beleven. De 'Beleef het buitenleven!' is hierbij de drager van alles wat we in dit kader doen. In de eerste plaats ons aanbod van artikelen, verdeeld in de drie groepen: buitenleven, buitenklussen en dierenleven. In de tweede plaats de winkel zelf, waar u in een gezellige sfeer op nieuwe ideeën komt. En op de derde en laatste plaats alle andere elementen die het buitenleven hierin ondersteunen.

Beleef het buitenleven!

Het productenpakket van Welkoop en BoerenBond is afgestemd op alles wat met het buitenleven te maken heeft; tuin, dier, functionele werk- en buitenkleding, kampeerartikelen, doe-het-zelf artikelen voor de buitenklus en seizoensartikelen. Producten die, afgestemd op het juiste seizoen, de juiste combinatie vormen om het buitenleven te beleven!