Nieuws

Luxaflex én Unilex horren bij Woonstudio Raalte!

Laat frisse lucht binnen, maar houdt insecten buiten

Luxaflex® Horren zijn hiervoor de ideale oplossing. Ze bieden volop mogelijkheden uw huis optimaal te ventileren. De Luxaflex® Horrencollectie wordt voor u op maat gemaakt. Hiervoor worden alleen de beste materialen gebruikt, zodat u verzekerd bent van jarenlange bescherming tegen insecten. De profielen zijn in diverse kleuren beschikbaar, passend bij uw kozijn. Tevens is er een keuze uit verschillende types gaas, montage opties, handgrepen, sluitingen en scharnieren.

Gaas

Afhankelijk van het gekozen model kunt u kiezen uit verschillende soorten gaas met diverse kleuren, dessins en structuren. Het Luxaflex® gaas voldoet aan de hoogste eisen met betrekking tot kwaliteit en duurzaamheid. De structuur is dusdanig fijn dat zelfs de kleinste insecten er niet doorheen kunnen. Er is ook een speciaal Poll-tex® gaas in de collectie. Dit filtert pollen uit de lucht, waardoor de kans op hooikoortsklachten vermindert.

Profielkleuren

De profielen zijn standaard in 4 kleuren en bij inzethorren zelfs in 6 kleuren beschikbaar. Op aanvraag en tegen meerprijs zijn ook alle RAL kleuren mogelijk.

hordeur luxaflex