Nieuws

Voetmeetservice bij Welkoop Raalte

Voetmeetservice

Een goede werkdag begint met de juiste inlegzool

Werkschoenen worden veel en langdurig gedragen, gemiddeld langer dan vrijetijdsschoenen. Daarom is het essentieel om naast comfortabele werkschoenen, passende inlegzolen te gebruiken. Het Mysole Work Arch inlegzolen concept is in samenwerking met voetspecialisten speciaal ontwikkeld voor de dragers van werkschoenen.   
 voetmeetservice actiefoto  
Door de combinatie van het innovatieve en anatomisch verantwoorde design én het gebruik van superieure materialen krijgen de voeten perfecte ondersteuning. Het draagcomfort wordt aanzienlijk verhoogd en voet- en lichaamsklachten worden tegen gegaan.  Bovendien verlengt het de levensduur van de werkschoen! 

Specificaties

•    Anatomisch gevormd voetbed voor een optimale ondersteuning;
•    Zacht, verend en licht ondersteunende inlegzool voor optimaal comfort;
•    Bevat een actief bestandsdeel om bacteriegroei tegen te gaan;
•    Hoog absorberend vermogen en vochtafvoer;
•    Hoog demping vermogen voor optimaal comfort;
•    Actieve koolstof om voetgeuren tegen te gaan;
•    ESD (Electro Static Discharge) voorkomt elektrostatische ontlading;
•    Warmte regulerend voor een aangename temperatuur;

Welke inlegzool past bij mij?

Er zijn 3 typen inlegzolen: 1 voor de doorgezakte voet, 1 voor de normale voet en 1 voor de holvoet. Door in de winkel op de footdisc te gaan staan, kom je er achter welk soort voettype je hebt en welke type inlegzool hiervoor het best geschikt is. De footdisc geeft de vorm van je voetafdruk weer met onderstaande pictogrammen:

   
 inlegzool    
 

Arch Low

Arch Low staat voor  een doorgezakte voet . De grijs gekleurde inlegzool  is het meest geschikt voor jouw voet. Deze inlegzool is speciaal ontwikkeld voor deze voet en biedt een  lage ondersteuning. 

Arch Medium

Arch Medium staat voor een “normale” voet. De blauw gekleurde inlegzool is het meest geschikt voor jou voet. Dit is de meest voorkomende voet. Deze inlegzool is speciaal ontwikkeld voor deze voet en biedt een gemiddelde ondersteuning. 

Arch High

Arch High staat voor een holle voet. De bruin gekleurde inlegzool is het meest geschikt voor jou voet. Deze inlegzool is speciaal ontwikkeld voor deze voet en biedt een hoge ondersteuning.

Kom naar Welkoop Raalte om te kijken welke zool geschikt is voor u!