Nieuws

Welkoop in de prijzen bij tuinawards

De Welkoop is tweemaal in de prijzen gevallen bij de Tuinawards van tuinftijdschrift Tuin & Co. Een vakjury nomineerde 18 kanshebbers in de categorieën beste winkelformule, merkgereedschap, planten, online shop, onderhoud en inrichting. De welkoop won in de categorie ‘beste winkelformule’ en bij de ‘vierkantemetertuin’.

In de categorie 'beste winkelformule' is de prijs gevallen op Welkoop "vanwege de uitgebreide combinatie van producten voor tuin, dier en buitenleven". Het juryoordeel luidde: “Met de Welkoop haal je de natuur dichter bij huis. Daarnaast is de service goed en het personeel is erg vriendelijk.”

In de categorie 'de vierkantemetertuin’ won Welkoop ook. De jury: "Een vierkante meter tuin van latjes van larikshout die makkelijk in elkaar te zetten is voor het kweken van eigen groenten en kruiden. Iedereen kan op deze manier tuinieren. Er is slechts een vierkante meter grond nodig.”

Welkoop is zijn klanten erg erkentelijk voor hun stem. En onder het mom 'Wie feest viert, trakteert', geven zij op 15, 16 en 17 april aan alle betalende klanten een cadeautje weg.

Bron: Salland Centraal