Nieuws

Nieuw bij Welkoop: Ambachtelijk gesteeld gereedschap

Onbreekbaar gereedschap, geschikt voor flinke tuinklussen

Landgoed SelectLandgoed Select biedt Nederlandse producten van topkwaliteit! Ambachtelijk vervaardigd van de beste kwaliteit hout en staal. Honderd jaar vakmanschap komt samen in het gesteeld gereedschap van Landgoed Select. Oerdegelijk en voorzien van een mooie authentieke uitstraling. De kwaliteit van toen is exclusief verkrijgbaar bij de winkel van nu: Welkoop.

Gehard staal

De stelen hebben een donkere kleur, omdat ze zijn gemaakt van gebeitst essenhout met het duurzame FSC-keurmerk. De stalen delen van Landgoed Select-tuingereedschap zijn gemaakt van gehard staal. Dit is een superieure staalsoort met een lange levensduur. Doordat het staal is gesmeed zijn de duurzame eigenschappen nog verder verbeterd. Geen wonder dat maar liefst tien jaar garantie wordt gegeven. Met Landgoed Select zijn de zwaarste (tuin)klussen een peulenschil.

Extra sterk

Alle gangbare gereedschappen maken onderdeel uit van het assortiment van Landgoed Select. Stuk voor stuk van ambachtelijke kwaliteit en waar mogelijk voorzien van slimme extra’s. Zo is de spade extra sterk gemaakt, doordat het stalen gedeelte een stukje over de houten steel doorloopt. Daarmee is de spade eigenlijk onbreekbaar en dus ideaal voor flinke tuinklussen. Ook de schoffel en de kantensteker zijn gesmeed en daardoor vlijmscherp. Dat maakt het werken veel lichter.