Nieuws

Zaterdag 20 maart Moestuindag bij Welkoop Raalte

Welkoop Raalte organiseert in samenwerking met ECOstyle op zaterdag 20 maart de Moestuindag. Op deze dag is de moestuindeskundige aanwezig om vragen te beantwoorden. De deskundige adviseert welke stappen ondernomen moeten worden om te kunnen (beginnen met) moestuinieren en helpt bij de keuze van de zaden. Een goede bodemsamenstelling is onontbeerlijk voor een royale opbrengst van de moestuin. Met kwalitatief goede meststoffen en potgronden is een goede bodemsamenstelling te bewerkstelligen.

Moestuinassortiment

Welkoop Raalte heeft een breed pakket plant- en kweekbenodigdheden voor in de moestuin. Zelfs een breed kassenspectrum behoort tot het assortiment. In de winkel staat de nieuwe ‘Smullen uit eigen Tuin’ lijn prominent uitgestald én de VierkanteMeterTuin; moestuinieren op één vierkante meter met maar liefst 16 verschillende gewassen. Zelfs in de kleinste tuin past al een moestuin.

pH-waardebepaling

Een goede bodem is het begin van het halve werk. Neem op diverse plaatsen een bodemmonster, meng dit door elkaar en neem wat tuingrond mee naar onze winkel voor een pH-bepaling en kalkadvies op maat. Klaar terwijl u wacht en geheel gratis.

Potgrondkenner?

Welkoop Raalte verkoopt diverse verschillende soorten potgrond voor verschillende toepassingen. In de winkel staan vier soorten potgrond. Bent u in staat om de Cocopeat potgrond aan te wijzen? Doe mee en maak kans op leuke prijzen! Het totale prijzenpakket bedraagt bijna € 1.000,00!

De Moestuindag mag u niet missen, dus kom naar Welkoop Raalte.

Voor de kinderen: Vergroot je roem, kweek de hoogste zonnebloem

Iedereen die de Moestuindag bezoekt in de winkel ontvangt een zakje zonnebloempitten. Zaai de pitten vanaf april en kweek de hoogste zonnebloem. Kijk voor de wedstrijdinformatie op www.welkoop.nl

Zolang de voorraad strekt.