Nieuws

Welkoop Raalte in tv-programma LifestyleXperience

LifestyleXperience, het tv-programma van RTL 5, was onlangs op bezoek bij Welkoop Raalte. Het programma zorgt ervoor dat de kijker op de hoogte blijft van alle trends, keurmerken, lifestyle, wonen, wellness, health etc. etc. Linda Kamphuis, medewerkster van Welkoop Raalte leidde de cameraploeg en presentator rond door de winkel.

Van alle 230 BoerenBond- en Welkoop-winkels is onze winkel uitgekozen om de cameraploeg te ontvangen en het algemene verhaal namens de organisatie te houden. “Daar zijn we zeer trots op, geeft Harrie Overgoor aan. Laatst hebben we tijdens een speciale interne winkelverkiezing een plek bij de beste 10 winkels van heel Nederland bereikt en nu dit weer. We timmeren lekker aan de weg en we zijn er trots op om dat aan heel Raalte en omstreken te laten weten”.

Voor wie wil kijken hoe Linda, Harrie en de andere collega’s van Welkoop Raalte, het afbrengen, kijkt op zondag 4 december van 14.20 uur tot 15.20 uur naar RTL4. Op zaterdag 10 december is de herhaling te zien op RTL5 (om 15.25 uur).