Nieuws

Raalte Plaza viert jubileum

voorkant krantkleingrijsDrie winkels, te weten Formido, Welkoop en Woonstudio Raalte, onder 1 dak. De tijd vliegt, RaaltePlaza bestaat alweer 5 jaar. Het lijkt nog maar kort geleden dat de bouw van start is gegaan, maar inmiddels vieren we samen met onze klanten het eerste lustrum.

Formido Raalte is al vanaf 1981 op deze plek gevestigd, Welkoop Raalte is al meer dan 40 jaar een begrip in Raalte en Woonstudio is net zoals RaaltePlaza 5 jaar geleden gestart. Beide hebben inmiddels ruimschoots naamsbekendheid verworven in Salland en omstreken.

Toen we 5 jaar geleden startten met RaaltePlaza zaten we midden in de crisis die ook de detailhandel hard raakte. Teruglopende bestedingen van de consument en de opkomst van het internet hebben hun sporen nagelaten in het winkelbestand van Nederland, zo ook in Raalte. Toch heeft u als klant vanaf het begin RaaltePlaza weten te vinden en bleek de constructie welke we voor ogen hadden met RaaltePlaza aan te slaan. De drie winkels onder 1 dak bieden voor iedereen een compleet aanbod. U kunt er immers terecht voor alles in en om uw huis, uw tuin en dier. Kortom 6500 m2 dier, klus en woonplezier!

Het allerbelangrijkste blijft natuurlijk dat we onze (trouwe) klanten inspireren, verrassen, vakkundig adviseren en bovenal een goede service bieden. Klantvriendelijkheid en behulpzaamheid staan bij ons hoog in het vaandel. Gaat dan altijd alles goed? Nee, maar we streven er wel naar! Gaat het niet zoals u had verwacht, vertel het dan aan ons. Bent u tevreden en/of blij verrast, vertel het dan een ander.

5 jaar bestaan is een hele mijlpaal, maar wij willen blijvend vernieuwen en verrassen. We zullen daarom ook actief blijven met het organiseren van leuke acties en festiviteiten, zoals de Woon-3-daagse in oktober. Ook het aanbod willen we veelzijdig en actueel houden, hiervoor zullen we onze winkels en het assortiment regelmatig updaten.

Kortom de eerste 5 jaar zijn voorbij gevlogen, op naar ons volgende lustrum.

Onder het motto, “wie jarig is trakteert”, nodigen wij u uit op vrijdag 5, zaterdag 6 en zondag 7 juni om samen met ons het 5 jarig bestaan te vieren. Kijk snel in de actiekrant die bol staat van de feestelijke aanbiedingen of ga naar onze website www.raalteplaza.nl voor meer informatie.

Hartelijk dank voor uw vertrouwen de afgelopen 5 jaar en tot ziens, tot bij RaaltePlaza!

voorkant krant