Nieuws

Workshops 'Meubels Pimpen'

Workshops ‘Meubels Pimpen’ bij Woonstudio Raalte

Sinds kort is Woonstudio Raalte dealer van kalk- en krijtverf van Mia Colore. Mia Colore is het merk met een prachtige collectie kalk- en krijtverf aangevuld met lakken op olie – en waterbasis, vloerverven en vernis.

De kleuren zijn op elkaar afgestemd en kunnen geweldig met elkaar worden gecombineerd. De krijtverven met de fraaie poederige uitstraling en kalkverven met de bijzondere nuances laten de intense kleuren nog eens extra tot hun recht komen. Deze kleuren bieden die uniek landelijke charme en uitstraling in uw huis.

Waar toe te passen?

Krijtverven en kalkverven zijn eigenlijk overal toe te passen. Belangrijk is echter dat kalkverf op een juiste wijze dient te worden aangebracht voor het beste resultaat. Een kalkverf kan bijvoorbeeld prima worden toegepast in een badkamer (niet in het natte gedeelte), keuken of toilet, dus ruimtes met een zwaardere belasting, mits deze correct worden afgewerkt. Woonstudio Raalte kan u als Mia Colore dealer prima informeren over de mogelijkheden, manier van voorbehandelen en afwerking van de kalkverfsoorten.

Naast wanden worden krijtverven en kalkverven tegenwoordige steeds vaker gebruikt om aan te brengen op meubels. Met doorgeschuurde effecten en de bijzondere uitstraling van deze verfsoorten, worden ‘saaie’ meubels een lust voor het oog in uw huis. Met dit zogenaamde ‘pimpen’ van meubels is een compleet nieuwe hype ontstaan om oude(re) meubels een geheel eigen identiteit te geven en met uw eigen signatuur. Schrijf u nu in voor de workshop ‘Meubels Pimpen’ bij Woonstudio Raalte. Deelname aan deze workshop is kosteloos, u betaalt alleen de benodigde verf (0,5L). Neem een meubelstuk of accessoire mee van max. 60 x 60 x 60 cm. Zorg dat het meubelstuk thuis al is ontvet, geschuurd en stofvrij gemaakt. Opgeven kan door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of door het opgaveformulier in te leveren in de winkel.

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Opgave-workshop-meubels-pimpen-2013