Nieuws

Informatiedag bestrijding muizen, ratten en marters bij Welkoop Raalte!

Muizen, ratten en marter overlast?

Op zaterdag 9 november houdt Welkoop Raalte een informatiedag over effectieve bestrijding van muizen, ratten en marters. De winter staat weer voor de deur waardoor muizen, ratten en marters op dit moment in auto’s, schuren en huizen trekken. Dit zorgt vaak voor overlast.

Muizen en ratten in huis is niet alleen vervelend ze kunnen ook een ernstig risico voor de gezondheid betekenen, in het bijzonder in keukens of speelruimten van kinderen. Een muis en rat kunnen verder grote schade toebrengen aan uw huis en meubilair door aan hout en plastic te knagen. Met hun geknaag aan elektrische bekabeling kunnen ze zelfs woningbranden veroorzaken.

Marters die een verblijfplaats hebben gekozen in een woning, schuur of auto worden niet met applaus ontvangen. Niet iedereen is even gelukkig met gestommel op zolder, stank en rommel. Ook het bijten in kabels onder de motorkap van auto’s is een bekend fenomeen wat niet bij draagt aan de populariteit van steenmarters. Het gebruik van marterspray kan dit bijvoorbeeld voorkomen.

Welkoop Raalte houdt zaterdag 9 november een informatiedag over het bestrijden en tegengaan van muizen, ratten en marters. U kunt de gehele dag met uw vragen terecht bij Welkoop Raalte!

jonge-steenmarters-richten-schade-aan   kiekeboe