Nieuws

Workshop Meubels Pimpen bij Woonstudio Raalte

Nieuw bij Woonstudio Raalte:

Kalk- en Krijtverf van Mia Colore! Kalkverf van Mia Colore is een 100% mineraal en volledig ecologische kalkverf met natuurlijke pigmenten. Deze kalkverf heeft een poederige, super matte uitst...raling die met name bepaald wordt door de manier van aanbrengen. In krijtverf zit meer krijt dan in normale verfsoorten, dit heeft als resultaat dat het een prachtig ultra mat effect achterlaat. De verf heeft een uitstekend dekkend vermogen en heeft een fluweelachtige, poederige uitstraling. Krijtverf kunt u toepassen op o.a. pleisterwerk, behang, baksteen, houten panelen, meubels, etc. Meer weten over deze verven? Kom dan langs in de winkel of kijk voor uitgebreide informatie op de site.

Workshop Meubels Pimpen

De verschillende verven van Mia Colore zijn specifiek ontwikkeld voor het opknappen en restylen van oude meubels en accessoires.

De kunst is om ze zodanig op te pimpen, zodat ze beter in het interieur passen, zonder hun unieke of doorleefde uitstraling te verliezen.
Schrijf u nu in voor de workshop Meubels Pimpen tijdens de Raalte Plaza Woon3Daagse op zondag 13 oktober van 13.30-16.30 uur of vrijdagavond 1 november 19.00-22.00 uur. De kosten voor deelname zijn gratis, u betaald alleen de benodigde verf. Van ons krijgt u - naast uitleg over meubels pimpen - een heerlijk kopje koffie/thee met iets lekkers. Neem een klein meubelstuk of accessoire mee (max. 60 x 60 x 60 cm). Zorg dat het meubelstuk of accessoire thuis al is geschuurd, ontvet en stofvrij gemaakt. Opgeven voor de workshop kan door uw naam, e-mailadres, telefoonnummer, datum workshop en aantal personen te mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , kom naar de winkel en vul het formulier in of stuur op facebook een privébericht!

voor en na

adv met 5 grijstinten

foto mia colore kalkverf2