Nieuws

Workshops bij Woonstudio Raalte

Tijdens de RaaltePlaza woon3daagse geeft Woonstudio Raalte diverse workshops

Workshop-moodboard-maken-58332 image

12, 13 en 14 oktober wordt voor de eerste keer de Raalte Plaza Woon3daagse gehouden. Drie dagen lang knallende acties en inspirerende activiteiten.

De Woonstudio geeft deze dagen diverse workshops, van moodboard tot zeepkettingen maken.

Welke stijl past bij jou en je woning? Het maken van een moodboard geeft je het antwoord op deze vraag. Een moodboard is meer dan alleen plaatjes uitscheuren. Het laat je bewust over je keuzes nadenken. Het is als het ware je plan van aanpak. Je kunt een moodboard gebruiken bij het vernieuwen van je interieur, of ter inspiratie bij de finishing touch van een nieuwe inrichting.

Een zeepketting maken kan iedereen! U bepaalt zelf welke kleuren en materialen u gebruikt, waardoor de zeepketting er helemaal naar eigen smaak en idee uit zal komen te zien. De zeepketting kunt u gebruiken als heerlijk geurende decoratie in uw badkamer, toilet, slaapkamer of kledingkast.  Maar ook in uw huiskamer staat een zeepketting decoratief en erg gezellig.

Vindt u het ook leuk om onder het genot van een hapje en een drankje gezellig en creatief bezig te zijn, met direct een leuk resultaat? Schrijft u zich dan snel in, individueel of met een groep!

Inschrijven? Klik hier:

Workshops Moodboard maken

Workshops Zeepketting maken

Natuurlijk bent u ook altijd van harte welkom in de winkel om u aan te melden of voor meer informatie.

Woonstudio Raalte

Heesweg 15

8102 HJ  Raalte

0572 353133              Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

U vindt ons op de 1e verdieping van Raalte Plaza!