Nieuws

Efficiënte voorjaarsopruiming voor de nieuwe mama!

Efficiënte voorjaarsopruiming voor de nieuwe mama!

Het zonnetje begint vaker te schijnen en soms is het is al lekker warm. Gooi dan de ramen open, het is tijd voor de grote voorjaarsopruiming!! Wil jij dit jaar eens  efficiënt de boel opruimen? Dan is hier dé opruimtip voor alle nieuwe mama’s: zoek in de babykamer of op zolder alle overtollige kraamspullen bij elkaar, stop ze in een tasje of (stevige) vuilniszak en lever deze in bij Stichting Babyhope!

Dan heb je binnen 5 minuten een berg “rommel” opgeruimd én lever je meteen een mooie bijdrage aan een betere wereld. Met jouw overtollige kraamspullen kan Stichting BabyHope moeders in derde wereld landen helpen om een hygiënische bevalling en nazorg te krijgen. 

Surf na het opruimen naar www.stichtingbabyhope.org en zie welke projecten jij aan het ondersteunen bent met jouw voorjaarsopruiming. Door overtollige kraammaterialen niet weg te gooien maar in te leveren bij Stichting BabyHope kunnen wij moeders helpen, moeders zoals jij en ik.

Waar lever je de materialen in? Het kan bij Formido Raalte. Op de website www.stichtingbabyhope.org vind je alle inzamelpunten in het land.

                        Een snelle en gemakkelijke bijdrage in de voorjaarsopruiming dit jaar!