Nieuws

Ladies Night bij Welkoop en Woonstudio Raalte groot succes!

Minstens 600 dames genoten van een heerlijke verwen Ladies Night.

De eerste editie van de Ladies Night bij Welkoop en WoonstudioRaalte was een groot succes!

RAALTE – Afgelopen woensdagavond was het zover, de Ladies Night van de Welkoop en Woonstudio Raalte. Het was de eerste editie, maar na het grote succes van de avond, weet de organisatie het zeker: er volgen zeker meerdere edities. ‘’Het was een groot succes, met minimaal 600 dames over de vloer!’’ aldus Harrie Overgoor van de Welkoop. ‘’Je kon zien dat iedereen genoot van wat de avond te bieden had. En de sfeer was daardoor perfect’’ zegt Bas Nij Bijvank van Woonstudio Raalte.

Er waren veel bedrijven afkomstig uit Salland, die een stand in de twee winkels hadden staan. De dames lieten zich volop inspireren door wat deze standhouders te bieden hadden. Het varieerde van massages tot verzorgingsproducten en van biologische maaltijdboxen tot tuinontwerp. Daarnaast had Woonstudio Raalte een workshop Macramé planthanger maken georganiseerd en kon je bij de Welkoop bloemschikken. ‘’Alle workshops waren bij voorhand al volgeboekt en iedereen was positief over het eindresultaat. Daar doe je het toch voor met z’n allen.’’

De Welkoop had verder een tweetal modeshows gepland, waarbij de nieuwste collectie vrijetijds kleding werd getoond en er werden verse pizza’s gebakken. De pizza’s werden gebakken met deeg die bij de Welkoop te koop is. Daarnaast werd er genoten van een kruidenwijn proeverij, dat op goedkeuring van de bezoekers kon rekenen. Op deze manier werd er op een interactieve manier kennis gemaakt met de gevarieerde collectie van de Welkoop en Woonstudio Raalte.  

‘’We mogen concluderen dat de avond perfect is verlopen en we gaan dit absoluut vaker organiseren’’ aldus Harrie Overgoor. ‘’We hopen dan iedereen weer te verwelkomen en voor diegene die niet konden komen: de volgende editie mag je absoluut niet missen. We zitten al vol met nieuwe ideeën’’. 

IMG 5331b kopie

IMG 5444b kopie

IMG 5464b kopie